Verkkokaupan rekisteriseloste


Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Kiviseppä Ky
Kälviäisentie 689
54410 YLÄMAA

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Hannu Heinonen
puhelin +358 45 6338420
sähköposti hannu.heinonen (a) kiviseppa.fi

REKISTERIN NIMI

Kiviseppä Ky:n verkkokauppan asiakasrekisteri

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Kiviseppä Ky:n verkkokaupan asiakassuhteiden hoitaminen ja tilausten käsittely. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Kiviseppä Ky:n mainontaan luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus perustuu henkilötietolain 8 §:ään. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja ei käytetä muuhun kuin Kiviseppä Ky:n verkkokaupan toimintaan.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Rekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Suku- ja etunimi
Sähköpostiosoite
Katuosoite
Postinumero ja -toimipaikka
Puhelinnumero
Yritys



SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Verkkokaupan asiakas täyttää tilauksen yhteydessä tilauksen toimittamiseen tarvittavat yhteystiedot ja hänet lisätään uusi-asiakas nimellä verkkokaupan asiakasrekisteriin. Asiakas voi halutessaan rekisteröityä kanta-asiakkaaksi asiakasrekisteriin.

TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta Kiviseppä Ky:n ulkopuolelle. Tilauksen tehneen henkilön henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisterin sisältämiä tietoja ei luovuteta sivullisille. ATK-pohjainen rekisteri sijaitsee Kiviseppä Ky:n ulkopuolisella suojatulla palvelimella. Rekisteriä ei säilytetä paperitulosteena. Rekisteriä käyttävät vain ne henkilöt, joiden tehtäviin se kuuluu. Rekisteri on suojattu käyttäjätunnuksilla ja salasanoilla.

TARKASTUSOIKEUS

Hakijalla on Henkilötietolain 26§:n mukaan oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja on tallennettu tietokantaan. Tarkastuspyyntö lähetetään Kiviseppä Ky:n verkkokaupan rekisterinpitäjälle kirjallisesti ja omakätisesti allekirjoitettuna.